Spice, coditze, impletituri … si alte coafuri

Spicy Style: Anca


9-fb 13-fb 10 6

I-am zis a doua zi dupa ce m-am apucat de treaba „Anca, vino sa-ti fac o freza si sa te fac apoi vedeta pe net :D”

Si pentru ca nu ne mai vazuseram de ceva timp, a zis ok…insa am chinuit-o ceva, 2 ore. Dar a meritat, zice ea 😛

6 răspunsuri to "Spicy Style: Anca"

talent pur….ce mai pot sa zic??

As vrea sa imi faci si mie cel putin 100 si cel mult 200!Oricum am parul pana la jumatea spatelui!:D:D:D:P:P:P

Unde, cand…detalii 🙂 asta ca sa nu ramai doar cu vrutul 🙂

Buna Anca!

Cred ca ai inteles gresit…coafura pe care tu o vezi aici am facut-o EU unei prietene care se numeste Anca… 🙂 tot ce vezi pe acest site este facut de mine, Mimi sau Mihaela!

Si nu, nu m-ai plictisit cu commentul tau insa am sa te rog sa-mi trimiti un mail si ne continuam acolo conversatia 🙂 poate pot totusi sa te ajut cu ceva!

Astept sa vedem ce iese!
Numai bine.

buna , MIMi!!…fara sa vreau am dat de tine,,,si tot ce faci tu!!e ARTA..pura….si te invidiez!!!…dar asta nu ma impiedica sa te felicit,,,,!!!de ce te invidiez???….pentru ca mie nu-mi reuseste!!!…..poate mai mult fiica mea care are 13 ani decit mine….si spre rusinea mea fac tunsori coafiuri….ma rog incerc sa traiesc discret din asta!!!…locuiesc intr-un sat din judetul iasi…am facut acum vreo 10 ani un curs …chiar in iasi…..dar nu mi-a folosit la nimic…ba mai mult invatam eu fetele din aceeasi serie cu mine …sa tunda …pt ca maestra de atunci tundea cu briciul ….si nici una nu a vrut sa invete acest mod de tuns!!!…pot sa spun ca tot ce stiu am furat….si experienza am dobindit-o in timp…cursurile le-am facut doar sa ma perfeczionez in coafiuri…..si pt diploma….!!!dar m-am ales doar cu diploma!!….experienza…0!!!………..am fost plecata vre-o 8 ani din tara…timp in care am lucrat doar ocazional cu parul!!!…..acum am facut o investitie acasa….mi-am facut un mic salon….dar merge prost!!lumea de la tara nu se ingrijeste,,,cum o fac cei de la oras!!!…..sper ca in timp….usor usor …sa pot spune….da ….am facut o investitie buna!!.scuza-ma daca ti-am rapit din timpul tau…!!!iti doresc mult succes profesional…..si sentimental….!!!!iulia dulharu

…BUNA,ANCA!
TOT ANCA MA NUMESC SI EU. TE-AM ALES PE TINE…DINTRE TOATE FETELE CARE AU POSTAT POZE PE SITE…PT CA …ASA AM SIMTIT…CA POTI SA INTELEGI MAI BINE CEEA CE AM SA-TI SPUN.
DECI…EU AM FACUT CURSURI DE COAFURA DUPA CARTEA D-NEI ELENA PADEAN…AM DAT UN TEST…AM OBTINUT DIPLOMA.
…CEEA CE MI-AM DORIT DE MULT TIMP A FOST SA INVAT SA FAC „IMPLETITURILE „ASTEA SUPERBE PE CARE LE FACI TU!!
CREZI CA AI PUTEA SA-MI EXPLICI PE E-MAIL CUM SA FAC …CUM SA PRIND PARUL…IN CATE SUVITZE…NU STIU…TU ESTI MESERIASA…TE ROG -POTI SA-MI EXPLICI IN ASA FEL INCAT SA INTELEG …SA FAC MACAR CEA MAI SIMPLA IMPLETITURA …CEA CARE E …”CLASICA” (DACA POT SA ZIC ASA)…CEA FACUTA DEASUPRA FRUNTII…SAU CEA SPIC??
AAA …CEVA IMPORTANT:NU AM CUM SA-TI FAC CONCURENTZA-EU NU LOCUIESC IN TARA .SUNT STABILITA IN SYRIA. AM DOUA FETITZE SI TARE MI-AR PLACEA SA LE FAC ASA CEVA.
AICI…NU SUNT SALOANE…IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI…AICI NU STIE NIMENI SA FACA ASA CEVA…DECI NU AM CUM SA LE ARANJEZ PE PRINTZESELE MELE. SI CURSUL DE COAFURA L-AM FACUT TOT CU AJUTORUL INTERNETULUI(D-NA ELENA PADEAN ARE UN SUFLET EXTRAORDINAR!!) AM FACUT CURSURILE TOT PT A-MI TUNDE SINGURA FETELE+BAIATUL…SI BINE-NTELES PE MINE….NU RADE…AM REUSIT. MI-AM FACUT SINGURA UN „BOB” CU EXPRESIE PE COLTZURILE DIN FATZA…MI-A REUSIT.–ITI DA-I SEAMA CA AM TRIMIS SI POZE PT EXAMEN …CU CEEA CE AM REALIZAT.
…OK …POATE TE-AM PLICTISIT…POATE TI-AM RAPIT DIN TIMP PREA MULT…DACA E ASA IMI CER SCUZE.
NU AM SA MA SUPAR DACA NU VREI SA MA AJUTI,NU AM SA MA SUPAR DACA NU AI SA-MI RASPUNZI.
ITI DORESC MULT SUCCES…SI CAT MAI MULTA IMAGINATIE!!!
PUPICI

Lasă un comentariu